Опънати тавани Smart Pro


Опънатите тавани са вид висящи тавани, които се състоят от два основни елемента – рамка и лека мембрана, която се опъва и закрепя по рамката.

Благодарение на развитието на технологиите за производство и монтаж на опънати тавани – тяхната цена непрекъснато пада. Към този момент опънатите тавани не само се конкурират успешно с гипсокартонените конструкции по цена, но и значително ги изпреварват по експлоатационни характеристики.

Цена с монтаж от 27 лева за м2.

Гаранция – 10 години.


Предимства на опънатите тавани:

Монтаж: Монтажът на опънатия таван става в един етап и изключва такива „замърсяващи” моменти като шпакловка, боядисване и т.н.

Дълготрайност: Опънатите тавани ви гарантират минимум 10 години без ремонт на тавана.

Естетичност: Да се постигне идеално равна повърхност чрез шпакловане и замазка на тавана е толкова трудно, че всички минуси при такава обработка ще се забелязват и на дневна светлина, и при  изкуствено осветление. Опънатите тавани осигуряват идеално равна повърхност благодарение на начина на монтиране.

Практичност: Опънатите тавани на практика не изискват грижи, всичко, от което се нуждаете, е почистващо средство на основата на етилов спирт, или просто влажна микрофибърна кърпа.

Широк спектър на приложение: Поради разнообразието от текстури опънатите тавани намират приложение при всеки тип помещение, било то жилище, офис, бани, тоалетни или дневни стаи. Единственото, от което се „страхуват” тези тавани  са ниски температури и остри предмети, затова не се препоръчва да се монтират в помещения без отопление или на места за обществено ползване (напр. коридори на офиси, паркинги)

Дизайн: Опънатите тавани са достатъчно гъвкави при работа, което ви позволява да придадете на вашия таван форма, каквато желаете – като се започне от многостепенни тавани и се завърши с обемни фигури. Системите „Звездно небе“ няма да оставят равнодушен дори и най-претенциозния клиент. Фотопечатът може да промени традиционните ви представи за таван!