ОТОПЛИТЕЛНИ КАРТИНИ


ИНФРАЧЕРВЕНИ ОТОПЛИТЕЛНИ КАРТИНИ – 90 ЛВ.

Ново и алтернативно, много по-икономично, здравословно и естетично отопление!

До 30% по-икономични от конвекторните радиатори и климатиците!

До 50 % по-икономични от „маслените” радиатори и „духалките”!

Не изгарят кислорода, излъчват мека топлина, без циркулация на прах и микроби, елиминират влагата!

Загряват моментално и затоплят равномерно въздуха и помещението – под, стени, таван и мебели!

Подходящи за всякакви помещения, с елементарно закачване в близост до контакт или разклонител!

Инфрачервените лъчи действат благотворно и здравословно на човешкото тяло, загряват директно костната структура и засилват имунитета на организма!

Голям избор на стилни и красиви картини – чудесен декор за всеки дом или офис!

Характеристики :

Мощност – 450W, захранване – 220Вт, max темп. на повърх. на картината – 65º, размери – 50 х 100 см., отопляема площ – до 10 кв.м., продължителност на работа – 50 000 часа, дебелина – 2 мм, тегло – 650 гр., степен на защита от вода – IPX1, може да се навие на руло.

Гаранция – 2 години. Дървена рамка.

Руска разработка на завод за производство на космически уреди!

Излъчващата инфрачервени лъчи картина е една нова технология за отопление /разработена е в Русия, в завод със специално предназначение/, която позволява да спестявате енергия, като едновременно с това внася стил и комфорт във вашия дом или на работното място. Благодарение на инфрачервените лъчи се наслаждавате на един приятен и благотворен източник на топлина за вашето тяло, а иновационната технология намалява значително сметките за електроенергия. Инфрачервените вълни, за разлика от микровълните, са благотворни за човешкото тяло. Прониквайки в тялото, инфрачервените вълни нагряват мускулите и тъканите на дълбочина до 4мм. Усещането е подобно на това, когато сме седнали в тиха вечер на залез слънце и то приятно ни затопля. Изключително подходящо за хора работещи продължително на компютър! Слагайки го зад гърба, докато седите пред компютъра, ще почувствате топлината, а въздуха ще остане свеж, без да се изсушава и без да губи съдържанието на кислород. Инфрачервената топлина подобрява кръвообръщението и метаболизма, което е от голяма полза, при постоянна работа пред компютър поради това, че тялото е неподвижно! Една от основните характеристики на отоплителните системи с инфрачервени лъчи е затоплянето на мебели и стени, елиминирането на влагата и осигуряването на комфорт за обитателите. Този вид отоплителна система, за разлика от конвенционалните отоплителни системи, не предизвиква циркулиране на прах във въздуха. Дългият експлоатационен период, дизайнът, липсата на поддръжка, ниският разход на електроенергия и лесният монтаж правят излъчващата инфрачервени лъчи картина предпочитан отоплителен уред както за допълнително, така и за основно отопление!